Politică Prima pagina

Dăncilă promite că vom afla adevărul despre alegerile europarlamentare. Se va înfiinţa o comisie parlamentară de anchetă pentru acuzaţiile de fraudă

Publicat de Grigore Bogdan
Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, dupa sedinta de astazi a coalitiei PSD-ALDE, că va fi înființată o comisie parlamentară de anchetă pentru fraudarea alegerilor europarlamentare.

„Înfiinţarea unei comisii pentru fraudele la votul de la europarlamentare din 26 mai. Am văzut că au apărut foarte multe sesizări în spaţiul public şi considerăm că este necesară o comisie la Parlament care să analizeze aceste sesizări, pentru că avem o datorie faţă de populaţie pentru aflarea adevărului”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, luni, la Parlament”, a precizat Viorica Dăncilă în cadrul unei declarații de presă.

„Legat de referendum, după cum știți, s-a înființat o comisie la nivelul Parlamentului unde căutăm soluții astfel ca votul din diaspora să fie un vot la care să participe toți cetățenii din diaspora. Alianța PSD-ALDE merge pe două posibilități. Una să fie votul anticipat prelungit, dar și votul prin corespondență. Prelungirea votului de la Parlamentare prin corespondență și pentru alegerile prezidențiale”, a mai precizat Viorica Dăncilă.

Lasa un comentariu