Actualitate Prima pagina

Daniel Dragomir, DEZVĂLUIREA DEZVĂLUIRILOR. Câți ACOPERIȚI din presă a deconspirat în Comisia SRI

Publicat de Andrei P

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a făcut dezvăluiri incendiare în timpul audierilor din Comosia de Control a SRI condusă de Claudiu Manda. Dragomir a dat o listă cu jurnaliștilor care ar avea legături cu serviciile secrete.

„Am venit astăzi să vorbesc despre adevăr și despre libertate. Am prezentat câteva lucruri pe trei direcții concrete. Despre ceea ce aș numi eu unelte din media ale statului paralel. Am furnizat o listă de 19 persoane care au întreținut relații neetice și neprincipiale cu oameni din serviciile secrete, care au primit informații privilegiate, oameni care au primit chiar și informații clasificate din dosare. Am vorbit despre trusturi de presă care au beneficiat de sprijinul fostei conduceri a SRI, asigurată de Florian Coldea și George Maior. Am discutat și despre trusturile de presă care au fost atacate de SRI, trusturi media care erau considerate opozante.

Un alt lucruri pe care l-am propus Comisiei este audierea a nouă patroni de presă, care au beneficiat de sprijin financiar și logistic din partea domnului Maior, din partea domnului Coldea. Vorbim de foarte mulți bani, de milioane de euro. Sunt resurse alocate din bugetul SRI pentru obiective care nu intră în atribuțiile Serviciului”, a declarat Daniel Dragomir.

CITEȘTE ȘI:

Liviu Dragnea, ANUNŢ IMENS. E în joc 1 MILIARD DE EURO

Lasa un comentariu