Actualitate Prima pagina

Daniel Dragomir, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre relaţia dintre un CUNOSCUT ZIARIST şi Florian Coldea: “Îi DICTEAZĂ ARTICOLE colonesei”

Publicat de Andrei P

Daniel Dragomir a lansat un atac fără precedent la adresa unuia dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti. Este vorba despre Ioana Ene Dogioiu, despre care Dragomis susţine că scrie articole după dictare. Iar cel care dictează este nimeni atul decât Florian Coldea, fostul şef operativ al SRI.

Redăm mai jos postarea lui Daniel Dragomir.

“Traim in stalinism. Coldea ii dicteaza articole colonelesei Dogioiu.
Pentru a mia oara coloneleasa Ioana Dogioiu emite un text dupa dictare. Un text stalinist.
Din sintagma “retragerea SRI in cazarmi” intrevedem duhoarea hoitului lui Coldea care nu sta deloc cuminte in ultimul timp, face ce stie el mai bine: minte, pacaleste, ameninta, conspira, pune la cale lucruri, scoate dosare pitite, dar mai ales. Mai ales este speriat ca se apropie vremea cand va raspunde. Alaturi de Kovesi.
Un articol care ne arata unde a dus Statul paralel Romania in acesti ani: in cea mai grava bataie de joc a drepturilor fundamentale, instigarea la incalcarea dreptului la libera circulatie, abuzive intruziuni in viata privata, distorsionarea legii in interes dictatorial.
Iata doua pasaje ca sa intelegeti cum scrie aceasta unealta a statului paralel de la spa-ul lui Pescariu:
“Codul de procedura penala nu impune vreo limitare anume a duratei interdictiei de a parasi tara stabilita de instanta de judecata, iar CEDO vorbeste, in materie de masuri preventive, despre “durata rezonabila”, deci una raportata la circumstantele concrete ale cauzei.”
“In plus, sa nu ne ascundem dupa degete. A fost atat de mult circ in privinta “campului tactic” din justitie tocmai pentru ca el facea mai dificile actele de coruptie din timpul proceselor.
Daca Stan Mustata e acum la puscarie nu in roba, nu impartind sentinte cadou pentru alde Dan Voiculescu, este pentru ca a existat “campul tactic” care a realizat interceptari ambientale astazi imposibile in investigatiile penale. Asa cum nu mai sunt posibile nici filajele.”
De aici vedem ura si lipsa de orice fundament juridic, vedem crasa necunoastere a legii si stilul Coreii de Nord imprimat de Coldea si Kovesi.
Instigarile colonelesei la nerespectarea legii si a ordinui constitutionale ar trebui investigate de SRI (care are o Directie anume desemnata pentru astfel de elemente anti-nationale). Mai ales ca din fericire, actualul director Hellvig chiar nu are nimic de impartit cu gasca celor care au condus SRI inainte si o alimenteaza pe Dogioiu, ilegal, in continuare, cu informatii.
“Toata lumea intr-o mare inchisoare ca asa vrem noi”.
S-a dus vremea aceea tovarasi. Pregatiti-va sa infruntati urgia celor iubitori de libertate.
Exista o parte speciala a iadului pregatita pentru tradatorii de tara ca voi”, a atacat Daniel Dragomir pe Facebook.CITEŞTE ŞI:

Dezvăluire bombă a Colonelului Daniel Dragomir

1 Comentariu

  • FELICITARII DOMNULE DRAGOMIR. NU CEDATI DEMASCATI TOTI ACOPERITII DIN PRESA CARE RASPUND LA COMENZILE SRI. TOTUSI MI SE PARE GRAV CA HELLVING NU FACE NIMIC CU REFORMA IN SRI, OARE DE CE ? ASTEPTAM SI ALTE SITUATII PT. RETRAGEREA SRI DIN CIMPUL TACTIC, CREIAT DE SRI SI DNA.

Lasa un comentariu