Sport

De la ce oră va începe Simona Halep aventura la Madrid

Publicat de Diana F
Locul 1 în clasamentul WTA, Simona Halep, va începe mai devreme turneul de la Madrid. Ea va juca înainte de primul meci oficial, unul demonstrativ împotriva violenței domenstice. La evenimentul ” Mutua Charity Manolo Santana” vor mai participa Carla Suarez Navarro, Fernando Verdasco, Feliciano Lopez, Lucas Pouille, Juan Martin del Potro și Victoria Azarenka. Meciurile demonstrativului vor începe la ora 20:30, ora României.

Jucătorii vor fi împărțiți în două echipe și se vor lupta pentru 100.000 de euro. Organizatorii vor dona 50.000 de euro luptei pentru violențele domestice. Spaniolul Manolo Santana, 79 de ani, este fost lider ATP și deținător a patru turnee de Grand Slam, în anii ’60. A câștigat Roland Garros de două ori, în 1961 și 1964, Wimbledon, în 1965, și US Open, în 1965.

Tot mâine, Halep își va afla adversara din turul 1 al turneului dotat cu premii totale de 6,7 milioane de dolari. Simona este favorita numărul 1 a competiției patronate de Țiriac, în timp ce Serena Williams a anunțat că nu va participa.

Citește și:

Sărbătoare cu cruce neagră JOI. Cine a fost Cuviosul Irodion de la Lainici

Lasa un comentariu