Opinii

DECLARAȚIE ȘOCANTĂ. Cosmin Gușă „unul la Scroviştea, respectiv Dragnea, în timp ce toți ceilalţi sunt împreună”

Publicat de Anca D
„Este posibil ca anumiți lideri PSD să lipsească de la Congres, tocmai pentru a-şi arăta dezinteresul”, a fost una dintre observațiile lui Cosmin Gușă, la Realitatea Tv, duminică seara.

În intervențiile sale, Cosmin Gușă a avut un comentariu despre polemicile la care ne-am putea aștepta că se vor manifesta luni, în PSD: „din nefericire pentru Dragnea, Dragnea a fost părăsit chiar de către cei care l-au susţinut. Mai degrabă, meciul de mâine din PSD va fi între numărul 2, Niculae Bădălău, şi Liviu Dragnea.

Am văzut şi ce se spune că Bădălău l-ar trăda… Nu e corect. În primul rând, Liviu Dragnea i-a trădat pe ei, pe toţi,

el şi-a facut acea armata vie a unui general mort, cu peste 100 de oameni din Teleorman puşi în structura centrală, lucru care nu are cum să placă unui partid care este învăţat să conducă colectiv şi fiecare dintre aceşti lideri să fie reprezentaţi în Guvern, fie prin ei înşişi, dacă îşi doresc şi sunt capabili, fie prin oameni de la vârful organizaţiilor care au câştigat alegerile”.
Gușă a mai adăugat și informații despre felul în care Dragnea și Tudose au ales să intre în 2018: „pentru cunoscători, şe ştie că Liviu Dragnea şi-a petrecut izolat acest Revelion, cu o sumă mică de apropiaţi, în care s-a remarcat Carmen Dan, în timp ce ceilalţi, în frunte cu Mihai Tudose a petrecut la munte, bând un şpriţ, discutând. Dar vă daţi seama cum este asta: unul la Scroviştea, respectiv Dragnea, în timp ce ceilalţi sunt toţi impreună. Deci imaginea este foarte clară”, a spus Cosmin Gușă.
Cât despre viitorul lider al PSD, Gușă o numește pe Ecaterina Andronescu: „dacă vorbim de femei, mai degrabă Ecaterina Andronescu ar putea fi nominalizată şi să capete votul partidului. Al doilea nume, Călin Popescu Tăriceanu este împins de consultanţii acestuia in faţă, pe o teorie falsă, că PSD nu poate câştiga prezidenţialele cu candidat propriu. Dar cu atât mai puţin ar putea să câştige Călin Popescu Tăriceanu, care ar demobiliza liderii PSD şi electotarul PSD. Sigur, asta este o dorinţă a sa, să fie candidat comun, şi nu numai, şi ci a celor din spatele lui, dar este imposibil”, a subliniat el.

Lasa un comentariu