Prima pagina Sport

Declaraţii INCREDIBILE ale Cristinei Neagu după ce CSM Bucureşti a câştigat medalia de bronz în Liga Campionilor: „Sunt extrem de FRUSTRATĂ”

Publicat de Andrei P

Cea mai bună handabalistă din lume, Cristina Neagu, a spus după ce CSM Bucureşti a câştigat medalia de bronz în Liga Campionilor că se simte frustrată şi dezamăgită că nu a reuşit să se califice în marea finală. CSM Bucureşti a câştigat cu 31-30 partida cu Rostov Don.

”Este o medalie de bronz de consolare, personal sunt extrem de frustrată şi dezamăgită că nu am câştigat semifinala, iar azi să luptăm pentru trofeu. Mă bucur pentru acest public minunat şi pentru fetele care pleacă de la echipă. Nu cred că nu am fost o echipă cu Gyor, cum s-a spus, dar din păcate, la noi, în România, din victorie se face nuntă şi din înfrângere inmormânare.

Am întâlnit o echipă din Gyor foarte agresivă, care nu ne-a lăsat să ne facem jocul. Presiune şi motivaţia azi nu au fost ca ieri şi nici adversara. E bine că am câştigat acest meci. Nu am citit presa şi ce se scrie despre noi, dar publicul a fost senzaţional, le mulţumesc oamenilor din suflet pentru cum ne-au fost alături. Pot să le promit că vom munci şi mai tare în sezonul următor şi vom încerca să fim din nou aici, la Budapesta. Titlul de golgeter este un rezultat al muncii mele de un an de zile şi mă bucur pentru el”, a comentat Cristina Neagu, la DigiSport.

CITEŞTE ŞI:

Hagi, RĂSPUNS DUR pentru Mutu după ce “Briliantul” l-a numit PENIBIL pe “Rege”

Lasa un comentariu