Politică Prima pagina

„Deputatul mitralieră” îl ameninţă pe Iohannis cu suspendarea dacă nu vrea „să denunţe public protocoalele încheiate între SRI şi toate instituţiile cu care au fost încheiate”

Publicat de Grigore Bogdan
Cătălin Rădulescu, deputat PSD, îi cere lui Iohannis să denunţe si să se dezică de protocoalele încheiate între SRI şi toate instituţiile cu care au fost încheiate, să denunţe public toate interceptările ilegale pe siguranţă naţională, sa faca lumina si sa denunte „echipele mixte” care au participat la „anchetarea şi condamnarea oamenilor nevinovaţi”, în caz contrar, va cere colegilor şi Coaliţiei suspendarea sa din functia de presedinte al Romaniei.

„Eu am făcut nişte cereri care vor fi depuse oficial astăzi (marţi – n.r.) pentru că am constatat că în ultimii ani, şi în final ieri, prin revocarea doamnei Kovesi nu înseamnă că am făcut ceva. Nu am făcut absolut nimic, pentru că va fi înlocuită o persoană cu o altă persoană.

Sistemul este acelaşi şi atunci, pentru că în aceşti ani de zile am văzut abuzuri extraordinar de mari şi neconstituţionale, şi împotriva drepturilor şi libertăţilor umane, am făcut nişte cereri.

Primul lucru, îi cer preşedintelui României să denunţe public protocoalele şi să se dezică de aceste protocale încheiate între SRI şi toate instituţiile cu care au fost încheiate, să denunţe public toate interceptările ilegale pe siguranţă naţională şi să denunţe public echipele mixte care au participat împreună cu judecătorii la judecarea, anchetarea şi condamnarea oamenilor nevinovaţi.

În caz contrar, dacă dânsul nu face acest lucru, înseamnă că acceptă statul paralel, continuă cu ceea ce a făcut şi atunci cer colegilor mei şi Coaliţiei să continuăm cu cererea de suspendare a preşedintelui României”, a declarat Cătălin Rădulescu.

sursa foto: https://ziarulargesul.ro

Lasa un comentariu