Actualitate

DETALIU ȘOCANT DIN DOSARUL PEDOFILULUI

Publicat de Anca D
Despre un atac pe care Eugen Stan l-a comis în urmă cu un an, în decembrie 2016, fostul șef al Secției 18 din Capitală, Viorel Radu, declară că a fost clasat la propunerea lucrătorului care a instrumentat cauza, al acelei secții.

Eugen Stan a fost prins de polițiști, în flagrant, în scara blocului unde a agresat o femeie. Polițistul a fost luat de la bătaie de rudele femeii, care au sunat și la 112.
”Eugen Stan a fost prins de către martorii oculari care de altfel au fost audiați în aceeași noapte, a fost condus la sediul secției de poliție de agenții de poliție, iar atunci a fost legitimat și s-a stabilit, cu certitudine, că era agent de poliție, la Brigada Rutieră”, a spus fostul șef al Secției 18 din Capitală.
“Nota telex a fost transmisă în aceeași noapte, iar într-o rubrică se specifica faptul că este vorba despre un agent de poliție. Nota a ajuns la dispeceratul poliției Capitalei și a fost diseminată tuturor structurilor din municipiul București”, a declarat Viorel Radu la Antena 3.

Lasa un comentariu