Prima pagina Sport

Dezvăluiri IREALE făcute de Gigi Becali: „Dacă nu vroiam să respect regula, MĂ COSTA 200.000 de euro şi eram CAMPION”

Publicat de Andrei P

Gigi Becali a făcut dezvăluiri explozive la două zile după ce FCSB a pierdut titlul de campioană în Liga 1. Becali spune că dacă plătea 200.000 de uero, era campion.

„Eu dacă voiam să nu respect regula, să mă lupt la jocuri, să nu respect regula, mă costa vreo 200.000, eram campion acum. Dar eu am vrut să respect regula. De ce? Eu luam campionatul şi nu mă calificam în Europa League sau în Champions League. V-am spus şi punct. Mai multe detalii nu dau. Mă costa încă 200.000 şi eram campion acum. Şi n-am vrut. Eu nu fac şi nu mai face lumea d-astea, aşa zic eu. Un cuvânt în plus nu vă dau. Autorităţile de la Iaşi sunt milion la sută corecte şi nu au legătură cu ceea ce am spus, cu transferul lui Qaka.

Pun mâna în foc că de bani nu a fost vorba. Dacă a fost vorba, a fost vorba de ce s-a întâmplat anul trecut, că oamenii din fotbal cam sunt împotriva mea şi nu ţin cu mine. Dar nu a fost vorba nici de blat, nici de bani, de nimica. Pe bună dreptate, oamenii nu ţin la mine şi sunt împotriva mea. Îi supăr şi eu cu apariţiile mele. Eu sunt vinovatul prin lăudăroşenia pe care o fac. Recunosc, dar le suport”, a spus Becali, la Digi Sport.

CITEŞTE ŞI:

Prima REACȚIE a lui Călin Popescu Tăriceanu după ce a fost ACHITAT

Lasa un comentariu