Actualitate

DEZVĂLUIRI ȘOCANTE. Cumpănașu “discuții dure și influențe din afara Realității TV au determinat plecarea mea”

Publicat de Anca D
De mâine, de la ora 13.00, Alexandru Cumpănașu își începe colaborarea “pro bono, fără niciun leu”, cu Antena 3.

“Îl cunosc pe Adrian Ursu de foarte mulți ani, la fel și pe Mihai Gâdea. Sunt oamenii cu care am avut acest dialog, am decis să facem o echipă pentru a realiza această emisiune în continuare. Am auzit că m-aș fi dus pentru bani și atâtea alte lucruri urâte. Altfel nu aș fi reacționat. Nu am plecat pentru bani. Nu a existat un contract nici între mine și Realitatea. A fost pro bono, fără niciun leu. Nu am avut niciun avantaj în afară de cel că am putut să transmit aceste mesaje. Ba mai mult, am investit bani personali ca această emisiune să se realizeze. Nu am plecat pentru bani la Antena 3. Nu îmi doresc să am un contract de jurnalist”, a declarat Cumpănașu într-un interviu pentru Știripesurse.ro.
Cumpănașu a făcut și câteva mențiuni dure la adresa unora dintre ambasadorii altor țări în România:
“sunt ambasadori pe care eu îi consider indezirabili. Nu o să le dau numele. Atâta timp cât există țări și ambasadori care fac trafic de influență… sigur mediul diplomatic nu poate fi sancționat, pentru că au imunitate, dar fac trafic de influență și pun în brațe miniștrilor români hotărâri de guvern scrise deja, cu tot cu avizatori, cu adresă oficială, cu privire la scutiri și avantaje pentru companii din statele respective… Nu pot și nu-i voi mai invita niciodată. Sunt ambasadori importanți din UE care, din păcate, fac aceste lucruri. Ultima și cea mai gravă chestiune este această inițiativă de a trimite hotărâri gata redactate, cu atentul Guvernului, doar să fie aprobate în Guvern. Hotărâre de Guvern tradusă în română și engleză în care se spunea că acele companii trebuie să fie scutite…”, i-a spus Cumpănașu lui Florin Pușcaș, în interviu.
Sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 13 va avea loc primul episod al Antenei 3: “cu ambasadoarea statului Israel. Vor fi foarte multe dezvăluiri. Un ambasador prieten, cu foarte multe lucruri de spus. De la cine finanțează Hamas și Hezbollah, cu nume și prenume, până la rolul pe care îl are Iranul, posibilitatea unui război. Sunt foarte multe lucruri spune pe șleau. Ceea ce vă pot spune este că și Adrian Ursu și Mihai Gâdea sunt doi oameni care au avut deplină deschidere, spunând că independența asupra emisiunii este totală. Calitatea de președintele al Coaliției nu are nicio legătură cu colaborarea mea cu Antena 3 pentru acestă emisiune. Fac precizările acestea pentru că am văzut tot felul de aiureli. Te năucești când vezi de ce sunt în stare oamenii”, a anunțat Cumpănașu.
Alexandru Cumpănașu este Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României

Lasa un comentariu