Politică Prima pagina

Dragnea, ACUZAŢII DURE la adresa lui Klaus Iohannis: „Poate reprezenta un ATAC LA SIGURANŢĂ NAŢIONALĂ”

Publicat de Andrei P

Liviu Dragnea a reacţionat în termeni duri după ce Klaus Iohannis a cristicat guvernarea PSD şi a cerut, din nou, demisia premierului Viorica Dăncilă. Dragnea spune că şeful statului a prezentat o serie întreagă de minciuni şi că acest lucru poate constitui un atac la siguranţa naţională.

„În seara asta presedintele Romaniei a prezentat o lista intreaga de minciuini. O informatie neadevarata e minciuna. Dupa parerea mea, ceea ce face presedintele Iohannis de o perioada de timp si anume sa arunce in spatiul public informatii neadevarate care se referă la rezultate economice poate reprezenta un atac la siguranta nationala, pentru ca produce neincredere”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Dragnea s-a referit ;i la guvernul tehnocrat. „Klaus Iohannis a prezentat o listă de minciuni. În trimestrul 2018, încasările au fost 4,9 miliarde lei, cu aproape 300% mai mult decât în 2017. Fondurile europene au fost de 4,2 mld lei, cu 44% mai mult decât în 2017. Exporturi de 10,9 mld lei în primele două luni. Datoria guvernamentală este în scădere. E cel mai mic șomaj înregistrat vreodată în România, 3,94% în primele două luni. Avem cel mai mare număr de salariați din ultimii 20 de ani. A zis că e un fel de magie economică. Da, s-a dovedit și anul trecut că se poate să scazi taxele și să ai creștere economică. Și anul trecut ni se spunea că nu o să avem creștere economică și că o să avem deficit. Putem vorbi de magia neagră a guvernului tehnocrat. Suntem în creștere, nu ne oprim aici. Cu toate piedicile politice puse de președinte, cu toate atacurile președintelui, noi vom continua.”, a mai spus Liviu Dragnea.

CITEŞTE ŞI:

Klaus Iohannis DISTRUGE GUVERNAREA PSD. I-a cerut, din nou, DEMISIA lui Dăncilă

1 Comentariu

  • DOMNILOR MAI LASATI ORGORILE ,SI LASATI TARA IN PACE, SA MERGA MAI DEPARTE , NU VA MAI CERTATI, SUNTETI OAMENI INTELIGETI CU MULTA CARTE ,,EU AM VOTAT PENTRU O VETA MAI BUNA, SI LEGI CORECTE, NU STIM CE SA MAI CREDEM. IN VETA ASTA PE CARE DUMNEZEU NEA DATO, SA NE CHINUIM SI SA FIM PACALIT ,,,,

Lasa un comentariu