Prima pagina

Dragnea anunţă noi măsuri privind programul Prima Casă: „Vrem să crească programul, pe de o parte pentru ca tinerii să aibă acces la o locuinţă şi pe de altă parte să sprijinim domeniul construcţiilor”

Publicat de Grigore Bogdan
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că vor fi luate noi măsuri pentru programul „Prima Casă”, cu scopul de-a oferi condiţii mai avantajoase pentru obtinerea şi rambursarea creditului.

„Vreau să spun, dincolo de mărirea punctului de pensie, am discutat despre programul Prima Casă. Vrem să facilităm acest lucru pentru că vrem să crească programul, pe de o parte pentru ca tinerii să aibă acces la o locuinţă şi pe de altă parte să sprijinim domeniul construcţiilor. Discutăm serios despre rate fixe şi condiţii mai uşoare la creditele pentru Prima Casă. Vrem să venim cu nişte măsuri foarte serioase care să creeze facilităţi semnificative şi să dinamizăm domeniul respectiv. Procedurile sunt, doar o să ieşim cu astea. Prezentăm elemente. Creditul să fie luat în condiţii mai avantajoase, să fie rambursat în condiţii mai avantajoase. Dar în acelaşi timp dezvoltăm şi sectorul de locuinţe”, a afirmat Liviu Dragnea la România TV.

Lasa un comentariu