Politică Prima pagina

Dragnea, apel către instituţiile responsabile: „În România intră alimente pline de otravă. Ce vă lipseşte să începeţi acest program de protecţie a copiilor şi cetăţenilor români?”

Publicat de Grigore Bogdan
La şedinţa Consiliului Naţional al PSD, Liviu Dragnea i-a cerut premierului Dăncilă să solicite instituţiilor responsabile luarea unor măsuri urgente pentru stoparea importului de alimente de calitate inferioară.

„Autoritatea pentru Protecţia Consumatorului şi cea Sanitar-Veterinară. În România intră alimente pline de otravă, chimicale, calitate mult inferioară faţă de acele alimente vândute în ţările de origine. Vă întreb ultima dată, ce vă lipseşte să începeţi acest program de protecţie a copiilor şi cetăţenilor români, ca ei să nu mai consume alimente otrăvite?”, a declarat Liviu Dragnea.

„Vă lipseşte curajul? Dacă da, e grav pentru că bărbăţia nu se cumpără de la librărie. Vă lipsesc instrumentele? Le cumpăraţi. Vă lipsesc specialiştii? Să îi aduceti. România e inundată de produse de calitate inferioară, pentru că e România şi putem face ce vrem. Să nu mai acceptaţi intârzieri, până la final de an, doamna premier, să cereţi programul. Nu sunt în stare să protejeze, să meargă acasă. Asumaţi-vă responsabilitatea”, a mai spus Dragnea.

Lasa un comentariu