Politică Prima pagina

Dragnea, avertisment pentru cei care nu vor respecta legea dublului standard: „Se confiscă tot lotul de marfă şi nu este exclusă nici acţiunea penală. 4% din cifra de afaceri din anul respectiv”

Publicat de Grigore Bogdan
Liviu Dragnea a declarat că legea dublului standard este un proiect important, care va fi scos în procedură de urgenţă, reprezentand un avertisment serios pentru comercianti. Printre sancţiunile pe care le vor suporta cei care nu vor respecta aceasta lege, se numara confiscarea mărfii şi 4% din cifra de afaceri pe anul respectiv.

„Am semnat-o deja azi după amiază împreună cu Vali Steriu. Se confiscă tot lotul de marfă şi nu este exclusă nici acţiunea penală. 4% din cifra de afaceri din anul respectiv. Dacă vorbim de un lanţ de magazine nu vorbim de cifra de afaceri a magazimului respectiv, ci a întregului lanţ. (…) În luna iunie iese”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

„În procedură de urgenţă o scoatem această lege, pentru că este o lege vitală pentru noi. Noi oricum avem majoritate şi o scoatem. Şi eu sunt curios dacă o semnează (n.r.: Klaus Iohannis) pentru că e o lovitură exact pentru stăpânii lui. (…) Zilele trecute nişte oameni de bine îmi spuneau că să aşteptăm să vedem ce face Uniunea Europeană. Legea asta nu încalcă nicio lege din tratatul Uniunii Europene”, a mai afirmat Dragnea.

Lasa un comentariu