Politică Prima pagina

Dragnea, CANDIDAT PSD la PREZIDENŢIALE? Gabriela Firea a dat un SEMNAL CLAR în acest sens

Publicat de Andrei P

Gabriela Firea a vorbit, în această dimineaţă, despre posibila nuntă a lui Liviu Dragnea cu iubita sa mai tânără cu 30 de ani, Irina Tănase.

Primarul General al Capitalei susţine că va veni la nuntă dacă va primi invitaţie şi, de ce nu, ar putea chiar să fie naşa de cununie a şefului său de partid. Gabriela Firea are însă concurenţă. Şi Viorica Dăncilă s-a oferit să îl cunune pe Liviu Dragnea.

“Nu mi-a spus si cred că e un subiect privat. Dacă ne va invita la nuntă, cu siguranță că onorăm invitația. Mai ales că noi suntem nași de profesie. Să fie o bătălie între mine și doamna Dăncilă? Niciodată! Nici măcar acum. Îi dau întâietat, e mult mai veche decât mine în partid”, a spus Firea.

Gabriela Firea i-a făcut şi o caracterizare Irinei Tănase, despre care a spus că are toate calităţile să fie Prima Doamnă a României. “Are profil de Primă Doamnă? De ce nu…? E o tânără care este de viitor. Noi ne-am mai întâlnit în diferite ocazii, s-a ocupat de organizarea unor evenimente caritabile sau a contribuit la organizarea acestora”, a declarat Gabriela Firea.

CITEŞTE ŞI:

Marian Vanghelie revine în forţă. IRONII INCREDIBILE la adresa Vioricăi Dăncilă

Lasa un comentariu