Politică Prima pagina

Dragnea e dispus să se împace cu Firea: „Dorinţa mea deschisă e pentru dialog şi pentru a găsi care sunt acele lucruri care trebuie să se întâmple pentru ca supărările să dispară”

Publicat de Grigore Bogdan
Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat că este dispus să găsească soluţii pentru a detensiona conflictul cu Gabriela Firea, iar în condiţiile în care partidul luptă pe toate fronturile, este greu de înţeles de ce apar atacuri din formaţiune, informeaza Mediafax.

„N-am lăsat niciodată jos (n.r.: mâna pentru o înţelegere). (…) Dorinţa mea deschisă e pentru dialog şi pentru a găsi care sunt acele lucruri care trebuie să se întâmple pentru ca supărările să dispară”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, referitor la o posibilă împăcare cu Gabriela Firea.

Legat de atacurile din partid, totuşi, spune liderul PSD, acestea sunt greu de înţeles atâta timp cât partidul este „sub asediu”.

„Ei sunt disperaţi că vor pierde tot dacă scap din capcanele lor. (…) Cine sunt ei? Cei care pierd puterea ocultă şi alţii care pierd bani. (…) Nu puteau să lipsească oameni din PSD pentru care loialitatea s-a dovedit mai slabă decât presiunile făcute asupra lor, dar PSD e călit. Mulţi colegi îmi spun, într-o asemenea situaţie, când am deschis aproape toate fronturile, când suntem sub un asediu turbat, în această situaţie din partid să înceapă atacuri, e imposibil de înţeles de colegi”, a mai spus Dragnea.

Lasa un comentariu