Politică Prima pagina

Dragnea, EXPLOZIE DE NERVI, când a fost întrebat dacă îl ajută legea privind executarea pedepsei la domiciliu

Publicat de Grigore Bogdan
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut o reacție extrem de nervoasă, în momentul în care a fost întrebat dacă îl ajută legea adoptată recent, privind executarea pedepsei la domiciliu.

„Și cu ce dracu mă ajută pe mine? M-am săturat!”, a fost replica lui Dragnea.

„Sunt și eu om și îmi ajunge să răspund la prostii. Nu o să mai răspund la niciuna. Vorbiți cu Iohannis să dea un decret să mă împuște mâine și de poimâine să discutați despre ce se poate întâmpla în țara asta. Au ajuns oameni tineri să susțină abuzurile, toate prostiile o să spuneți că mă avantajează pe mine. Cu ce dracu să mă avantajeze pe mine?”, a spus liderul PSD.

„În afară de mine mai sunt oameni în țara asta? Pe ei nu-i întrebați? Înseamnă că orice om mă favorizează pe mine, sunt și eu om, m-am săturat. Ați ajuns, oameni tineri, să ascultați securiștii”, a continuat el.

Senatul a votat luni mai multe modificări la Legea privind măsurile privative de libertate. Astfel, detenţia la domiciliu va fi aplicată şi pedepselor de până la 10 ani în cazul femeilor însărcinate şi persoanelor care au minori în întreţinere. De asemenea, în anumite condiții, pot fi ispășite la domiciliu pedepsele până la 5 ani, în cazul bărbaților, și până la 8 ani, în cazul femeilor.

Lasa un comentariu