Finante & Afaceri

Dragnea, extrem de ironic înaintea CEx PSD: „Am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. A doua valiză, după cum probabil ştiţi eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA”

Publicat de Grigore Bogdan
Liderii PSD se întîlnesc astăzi pentru a discuta situaţia disidenţilor din partid, iar excluderile, potrivit surselor din partid, sunt inevitabile. Liviu Dragnea a venit la sedinţa PSD cu doua valize – despre prima a declarat că este plină cu gogosi de la Rise Project, iar despre a doua spune că a găsit-o „în fundul curţii” si că aceasta conţine achiziţia dosarului Raiffeisen.

„Am întârziat puţin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici.

A doua valiză, după cum probabil ştiţi eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA şi hai să vedem ce e aici. Ia uite, dosarul 01 achiziţia dosarului Raiffeisen. Retrocedări către forumul german a grupului etnic german. 03 promovarea procurorilor care i-au închis dosarelor. 04 declaraţii despre banii încasaţi din chirii. 05 închirierea căminului de bătrână de la forumul german. 06 presiuni asupra unui judecator de la Curtea. Şi mai avem nişte stickuri”, a declarat Liviu Dragnea, la intrare.

„Este o sedinta, din pacate, neplacuta, dar necesara. O sa propunem mai multi sa închidem toata aceasta perioada in care colegi din partid au uneltit, au negociat ca guvernul PSD sa pice”, a declarat Liviu Dragnea.

Lasa un comentariu