Politică Prima pagina

Dragnea a REUȘIT. A exclus din PSD unul dintre cei mai apreciați oameni!

Publicat de Diana F
Liviu Dragnea nu iartă și nu uită. Se pare că a intervenit într-o decizie a unei organizații PSD de a exclude unul dintre principalii lui contestatari din ultimul an și un om foarte apreciat de români. Cel puțin așa susține Mihai Chirica. PSD Iași a decis cu 18 voturi ”pentru”, din 21, pentru excluderea lui Mihai Chirica, primarul Iașiului, în trecut și vicepreședinte al acestui partid.

“Mi-am spus punctul de vedere şi am afirmat că vrem să refacem unitatea partidului. Am venit cu intenţia de a coase fractura din partid şi nicidecum de a o lărgi şi mai tare. Au copiat o soluţie de la centru, probabil de acolo a venit şi dispoziţia excluderii. Nu mă sperie acest lucru, nu-mi schimbă viziunea despre social-democraţie”, a spus Mihai Chirica pentru realitatea.net.

După o şedinţă care a durat aproximativ trei ore, BPJ al PSD Iaşi a decis excluderea din partid a primarului PSD Mihai Chirica, a viceprimarului de Iaşi, Gabriel Harabagiu şi a fostului deputat Sorin Iacoban. În favoarea excluderii au votat 18 din cei 21 de membri ai BPJ.

 

1 Comentariu

Lasa un comentariu