Actualitate Prima pagina

Dragnea a RUPT TĂCEREA. Pe cine susţine la alegerile FRF

Publicat de Andrei P

Liviu Dragnea a oferit un amplu interviu jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor şi a vorbit despre alegerile de miercuri de la FRF. Şeful PSD a dezvăluit pe cine ar vota şi cu cine a vorbit înainte de campania electorală de la Federaţia Română de Fotbal.

Întrebat dacă a discutat cu Ionuţ Lupescu sau cu actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, despre alegerile de la forul fotbalistic intern, Dragnea a răspuns: „Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuţ Lupescu. A fost singurul care m-a căutat acum o lună şi jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, şi mi-a spus despre intenţia sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui şi i-am spus că dacă va fi ales preşedinte al federaţiei, atunci va avea toată susţinerea mea.”

Dragnea a adăugat că dacă ar vota la alegerile de miercuri ar şti pe cine să aleagă. „Nu pot să spun în acest interviu că susţin pe cineva pentru că nu ar fi corect din partea mea, dar dacă aş fi acolo ştiu cum ar trebui să votez”, a afirmat el.

Întrebat cum ar vota, şeful Camerei Deputaţilor a răspuns: „V-am spus că singurul om cu care am discutat este Ionuţ Lupescu. Este nevoie de o schimbare profundă în modul de abordare a fotbalului de către noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal. Mi-aş dori ca viitoarea conducere a FRF să reuşească să ne reaprindă, nouă, microbiştilor, speranţa.”

CITEŞTE ŞI:

Zvon INCENDIAR. Viorica Dăncilă i-ar fi cerut lui Liviu Dragnea să îi găsească înlocuitor

Lasa un comentariu