Actualitate Prima pagina

EXCLUSIV. Bogdan Ficeac, ANALIZĂ LA SÂNGE a discursului preşedintelui Klaus Iohannis

Publicat de Andrei P

Conferinţa organizată de Klaus Iohannis a stârnit un val de reacţii în mediul online. Întors din vacanţă din Tenerife, preşedintele României a organizat la ceas de seară o conferinţă de presă în care a vorbit despre scandalul din ultimele zile care a zdruncinat din plin Direcţia Naţională Anticorupţie.

Unul dintre cei mai cunoscuţi analişti politici din România, Bogdan Ficeac, a comentat în exclusivitate pentru infopinia.ro prestaţia lui Klaus Iohannis din conferinţa de presă, acolo unde nu s-a ferit să se declare mulţumit de actvitatea DNA şi a conducerii acestei instituţii, dar a folosit şi cuvinte dure precum “asaltul penalilor”.

Bogdan Ficeac consideră preşedintele României a venit nepregătit la această conferinţă de presă. “Este pentru prima dată când în văd pe Klaus Iohannis atât de nepregătit. Cred că i se potriveşte vorba “dacă tăcea, filosof era”, a spus analistul politic în exclusivitate pentru infopinia.ro.

Bogdan Ficeac e de părere că organizarea acestei conferinţe a fost ceva inoportun şi l-a sfătuit pe şeful statului să adopte o altă atitudine care poate să ducă, într-adevăr, la rezolvarea unor probleme majore din România. “Corupţia este o problemă de siguranţă naţională. Ca şef al CSAT, Klaus Iohannis ar trebui să îl convoace lunar pentru a discuta teme ce ţin de siguranţa naţională. Nu doar corupţia, ci şi problema despăduririlor ilegale, acolo unde se petrece un jaf imens”, a mai opinat Bogdan Ficeac.

Mâine, doar pe infopinia.ro, puteţi citi analiza lui Bogdan Ficeac a discursului Laurei Codruţa Kovesi.

CITEŞTE ŞI:

Ponta: “E prost, pe bune, Dragnea”

1 Comentariu

  • Domnule Ficeac,sunt indignata de reacția pe care ați avut-o vizavi de incidentul cu fata gravida și jandarmul bătăuș ,noi aveam grija de fata ca avea contracții mari nu stăteam sa filmam …nu eram cameramani ,dacă va informați mai bine ați fi văzut ce face Jandarmeria romană …dar ne-am obișnuit cu mușamalizarea cazurilor și indiferenta autorităților ,din păcate Asta-i România !

Lasa un comentariu