Actualitate Prima pagina

EXPLOZIV. Fost fotbalist la Dinamo, CONSILIER al lui Mihai Tudose

Publicat de Anca D
Mihai Tudose a anunțat că a numit un nou consilier personal. Anunțul a fost un fel de dar pe care premierul i l-a făcut lui Mihai Gâdea, de ziua lui, dezvăluindu-l în direct, la Antena 3

Este vorba despre Gică Popescu, fotbalistul “Generației de Aur” a echipei naționale de fotbal. Gică Popescu va administraa relațiile cu UEFA și organizarea Campionatului European de Fotbal din 2020. Mihai Tudose a mai adăugat că Marcel Ciolacu este cel de la care a venit propunerea: a declarat prim ministrul României.

“Vă dau o veste ca și cadou de ziua dumneavoastră, că știu că e prieten cu dumneavoastră. În 2013, România s-a bătut în piept că organizează o grupă de la CE de fotbal. Am bătut palma cu UEFA, am fost foarte mândri în momentul ăla. Nu s-a făcut nimic. Ne trebuiau patru stadioane. Printre altele lucruri “mărunte” pe la Guvern, că riscăm să ne facem de râs că nu putem face lucrul ăsta. Și pentru că nu ne pricepem la fotbal, am zis să găsim pe cineva, un bun manager de proiect.

Am găsit niște oameni extraordinari, dar ei se pricepeau să facă o bancă, o autostradă. Domnul Ciolacu a zis să luăm pe cineva care a făcut fotbal. Pe cineva care știe unde e UEFA. S-a discutat cu soluția respectivă, în decembrie. Care a vrut să vadă dosarul, să știe în ce se bagă. Azi a zis da. De azi am un consilier nou, îl cheamă Gică Popescu”, a declarat premierul.

Gică Popescu a jucat în sezonul 2002 – 2003 pentru Dinamo București, înainte de colaborarea cu Hannover, din Bundesliga

Lasa un comentariu