Politică Prima pagina

Fifor, analiză a „șahului politic” jucat de Iohannis: „Va trebui să își sacrifice mai multe piese! Printre ele „nebunul” de Orban și încă vreo 15-16 pioni”

Publicat de Grigore Bogdan
Mihai Fifor, secretar general al PSD, considera ca președintele Klaus Iohannis este un foarte prost jucător de șah, care aproape si-a dat singur mat, incapabil sa anticipeze mutările ulterioare dărâmării Guvernului.

”Iohannis este un foarte prost jucător de șah. Nu e capabil să vadă dincolo de prima mutare, care îi pare câștigătoare. A mutat și a dat jos guvernul. Dar nu știe ce să facă mai departe. E într-o situație în care aproape că și-a dat singur mat. Au dispărut de pe tablă toți cei care l-au ajutat să treacă moțiunea. Va trebui să își sacrifice mai multe piese! Printre ele „nebunul” de Orban și încă vreo 15-16 pioni care să intre într-un guvern de sacrificiu.
Singura problemă e că tabla de șah pe care Iohannis joacă atât de prost se numește România! El poate pierde partida. Dar românii vor pierde lucruri mult mai concrete: tăieri de salarii și pensii, taxe mai mari, disponibilizări!

Mutarea care îi poate da șah mat lui Iohannis este votul vostru din noiembrie! Acum, voi sunteți la rând să faceți mutarea decisivă”, a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Lasa un comentariu