Politică Prima pagina

Fifor anunță regruparea social-democraților: „Vom lupta, în opoziție și în campania electorală pentru a apăra ceea ce am făcut bun pentru cetățeni”

mihai fifor
Publicat de Grigore Bogdan
Secretatul General al PSD, Mihai Fifor, a anunțat regruparea social-democraților, promițând că vor lupta in continuare din Opoziție pentru lucrurile bune pe care le-au inceput.

„Astăzi începe regruparea. Ieri, după trecerea moțiunii, cei din opoziție spuneau cu îngrijorare în glas că PSD are încă multă forță, mai ales la nivelul structurilor sale teritoriale. Așa este! Au toate motivele să se teamă!

PSD rămâne în tranșee. Nu abandonăm câmpul de luptă. Vom lupta, în opoziție și în campania electorală pentru a apăra ceea ce am făcut bun pentru cetățeni.

Se anunță nori negri de austeritate. Se va face simțită starea de haos și degringolada partidelor care au dărâmat un viitor, fără a avea nimic de pus în loc. Oamenii vor avea nevoie de un reper, de speranța că e nu e pierdut totul.

Vom fi prezenți și vom lupta pentru voi. Depinde însă și de votul vostru. În noiembrie, puteți îndrepta ceea ce s-a întâmplat în Parlament! Aveți puterea de vă apăra ceea ce ați câștigat în guvernare PSD. Votul vostru poate schimba totul!

Lasa un comentariu