Finante & Afaceri

Fiindcă ar exista probe noi, pe care completul de judecată nu le-a analizat, UDREA vrea să atace decizia definitivă a ÎCCJ în dosarul GALA BUTE

Publicat de andreipopa
Elena Udrea intentioneaza să atace pe cale extraordinară decizia ÎCCJ, de la începutul lunii iunie, care i-a adus condamnarea in dosarul „Gala Bute”. Aceasta doreste revizuirea dosarului, fiindcă, susţine avocatul ei, ar exista noi dovezi pe care completul de judecată nu le-a analizat la momentul luării deciziei.

Fostul ministru a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu si luare de mita. Ulterior deciziei ICCJ, Udrea a „plecat” in Costa Rica, unde, de curand, a dat nastere unei fetite, care a primit cetatenia costaricana. Pe langa statutul de refugiat politic, Udrea are acum si statutul de mama, iar potrivit legii din aceasta tara este protejata de o eventuala despartire de copilul ei, ceea ce ar face cu atat mai dificila extradarea sa.

„Legea de protecţie a copilului din Costa Rica protejează copilul de o eventuală situaţie a despărţirii copilului de către mamă. Din punctul meu de vedere chestiunea extrădării este de neluat în discuţie în acest moment”, a declarat, pentru Libertatea, Veronel Rădulescu, cel care susţine că fiica Elenei Udrea are 49 de centimetri lungime, trei kilograme şi o stare perfect sănătoasă.

sursa foto: https://romanialibera.ro

Lasa un comentariu