Prima pagina Vocea Bucurestiului

Firea, apel la Dragnea după bătaia dintre viceprimarul Bădulescu şi Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6: „Fac apel la domnul Dragnea să îl calmeze pe domnul Mutu. Politica şi administraţia nu se fac cu pumnul”

firea
Publicat de Grigore Bogdan
Viceprimarul Capitalei, Bădulescu, şi Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, ar fi avut o altercatie în biroul PSD din cadrul Primăriei. Gabriela Firea a făcut apel la Liviu Dragnea să îl calmeze pe Gabriel Mutu, care, potrivit surselor, ar fi aruncat o sticlă cu apă spre viceprimarul Bădulescu şi l-ar fi împins, iar acesta din urmă a ripostat.

„Cât priveşte şedinţa care trebuia să înceapă la 11 şi să fie în desfăşurare şi votate deja proiectele, aşteptăm să se termine bătaia provocată de domnul Mutu. (…) Mi-a transmis Poliţia Locală că domnul Mutu a ridicat vocea, şi că domnul Mutu a aruncat cu o sticlă cu apă, nu cu un pahar cu apă şi l-a împins. Bineînţeles că domnul Bădulescu a ripostat. Fac apel la domnul Dragnea să îl calmeze pe domnul Mutu. Să îl trimită la treabă acolo la sectorul 6. Politica şi administraţia nu se fac cu pumnul. Dacă domnul Mutu nu a aflat, domnul Dragnea nu a aflat, poate se mai informează”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

„Interesul e unul singur pentru faptul că Bădulescu m-a apărat în disputa politică cu domnul Dragnea, i s-a spus că îi va fi retrasă susţinerea politică. Acum se doreşte în forţă decapitarea viceprimarului Bădulescu, cu forţa. Nu cred că e normal, iar tot acest spectacol îl oferim nu e în folosul cetăţenilor. Domnul Mutu îi ţine captivi pe consilierii generali ai PSD şi nu le dă drumul până nu promit că vor vota susţinerea înlăturării domnul Bădulescu. Îi ţine sub ameninţarea că vor pierde calitatea de consilier general”, a mai spus Firea.

Lasa un comentariu