Prima pagina Vocea Bucurestiului

Firea, despre banii pe care Bucureştiul trebuie să-i plătească lui Costică Constanda: „Nu se pune problema unei achitări dintr-o tranşă, asta este exclus, nici nu avem aceşti bani”

Publicat de Grigore Bogdan
Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că Primăria Capitalei nu are fonduri pentru a putea plăti suma de 115 milioane de euro omului de afaceri Costică Constanda, ca urmare a unei decizii judecătoreşti a ICCJ.

„Ne afectează, în primul rând gândiţi-vă că suma de 115 milioane de euro, calculată la execuţia bugetară pe anul trecut, înseamnă aproape 20% din bugetul Municipiului Bucureşti pe un an. Este o cheltuială foarte împovărătoare (…) Nu se pune problema unei achitări dintr-o tranşă, asta este exclus, nici nu avem aceşti bani (…). După ce ne vom convinge că suntem în situaţia în care să putem primi cei 28.500 mp din Satul Francez fără niciun fel de sarcini, ceea ce a primit ca şi decizie ieri domnul Costică Constanda, la rândul său, din partea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, atunci vom vedea care va fi soarta acestor plăţi şi eşalonărilor, sub nicio formă o plată într-o tranşă sau două, trei tranşe”, a spus Firea într-o declaraţie de presă.

Lasa un comentariu