Prima pagina Vocea Bucurestiului

Firea, despre datoriile RADET către Elcen: Guvernul să schimbe prin OUG modul de facturare sau plata să se facă la 40 de zile, nu la 30 de zile ca până acum

Publicat de Grigore Bogdan
Primarul General, Gabriela Firea, ii cere Guvernului să schimbe printr-o OUG modul de facturare a platilor RADET către Elcen sau sa ofere posibilitatea ca facturile sa se plateasca la 40 de zile, nu la 30 ca pana acum.

„Se discută foarte insistent în ultimele zile despre faptul că Primăria Capitalei are datorii la Elcen. Din cele peste 200 de milioane de lei vehiculate, ca datorii RADET la Elcen, jumătate din această sumă reprezintă facturi scadente şi jumătate facturi în termen. Cum să plătim înainte aceste facturi!?”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, în cadrul unei conferinţe de presă pe tema reabilitării RADET.

„Trebuie să avem fie posibilitatea de a plăti factura la 40 de zile, nu la 30, ori să se schimbe modul de facturare. Vom ruga Guvernul să dea o Ordonanţă de Urgenţă pentru a clarifica această situaţie, pentru că orice s-ar întâmpla RADET mereu va fi în urmă cu plata”, a mai declarat Gabriela Firea.

Lasa un comentariu