Politică Prima pagina

Firea îl invită pe Dragnea la o dezbatere publică pe tema bugetului: „Să vadă o ţară întreagă cine minte şi cine spune adevărul”

Gabriela Firea
Publicat de Grigore Bogdan
Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, îl invită pe preşedintele PSD Liviu Dragnea la o dezbatere publică, la orice televiziune, „cu cifrele pe faţă”, pe tema bugetului, ca „să vadă o ţară întreagă cine minte şi cine spune adevărul”.

„Il invit pe Dl Dragnea la o dezbatere publica, cu cifrele si dovezile pe fata, la orice televiziune doreste, oricat de prietenoasa cu el. Sa vada o tara intreaga cine minte si cine spune adevarul. A taiat aproape 25% din bugetul Primariei Capitalei (180 milioane de euro) si spune senin ca bucurestenii nu vor fi afectati, pentru ca a suplimentat repartitia de bani la sectoare.

O mare manipulare! Dl Dragnea se face ca nu stie ca Primaria Capitalei si cele 6 primarii de sector au prin lege atributii diferite si, deci, facturi de platit diferite. Primaria Capitalei plateste pentru toti locuitorii din Bucuresti : subventia si investitiile pentru transportul public in comun, subventia si investitiile pentru termoficarea distrusa in 30 de ani de subfinantare,dotarile si functionarea celor 20 de mari spitale, iluminatul public, consolidarea blocurilor cu bulina rosie, marile lucrari de infrastructura : poduri, pasaje, supralargiri, marile parcuri, cele 15 teatre etc.”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Lasa un comentariu