Politică Prima pagina

Firea, precizări despre rectificarea bugetară după întâlnirea cu Dăncilă: „Aşteptăm aceşti bani pentru o echilibrare a bugetelor”

Publicat de Grigore Bogdan
Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat dupa intalnirea premierului Viorica Dăncilă cu primarii marilor oraşe pentru a găsi soluţii la problemele financiare invocate de ei,  că așteaptă cu mare interes rectificarea bugetară.

„S-a agreat atât cu doamna prim-ministru, cât şi cu domnul ministru de Finanţe să încercăm împreună să depăşim acest blocaj. Tehnicienii de la Finanţe au venit şi cu nişte soluţii şi aşteptăm cu toţii cu mare interes rectificarea bugetară care va avea loc în luna iulie. Aşteptăm aceşti bani pentru o echilibrare a bugetelor atât ale Primăriei Capitalei, cât şi ale sectoarelor”, a declarat Gabriela Firea.

„Așteptăm cu toții cu mare interes rectificarea bugetară care va avea loc în iulie. Este un deficit de un miliard de lei pe care trebuie să-l compensăm într-o formă sau alta, dar ne vom echilibra. Am reușit să contractăm și un împrumut pentru plata unei facturi restante la gazele din această iarnă și toate celelalte facturi vor fi achitate în momentul în care vom primi sumele la rectificarea bugetară ”, a precizat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Lasa un comentariu