Politică Prima pagina

Firea, replică la atacul lui Ponta: „Domnul Ponta nu mai știe ce să facă să crească în sondaje și toată ziua este cu mine în gură”

Publicat de Grigore Bogdan
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îi dă replica lui Victor Ponta, după ce acesta a tot atacat-o în ultima perioadă, subliniind că fostul lider PSD nu stie ce să mai facă ca să crească în sondaje.

„Domnul Ponta nu mai știe ce să facă să crească în sondaje și toată ziua este cu mine în gură. A terminat cu domnul Dragnea și a trecut la mine, doamna Dăncilă și doamna Vasilescu. Am văzut că a recitat dintr-o poezie pe care cred că nu o știe. A spus că la președinția PSD se bat trei doamne fără șanse. Doamna Dăncilă, doamna Vasilescu și într-un final, plin de zeflemea conchide ‘Trei, Doamne, și toți trei’. Eu știam că acea poezie este despre un bărbat care și-a pierdut copiii pe front. Dacă Domnul Ponta nu știe acest lucru, e cam grav. O să îi trimit pe Whatsapp poezia.

A terminat răfuiala cu domnul Dragnea, acum începe cu doamna Dăncilă. Nu aștept să mă laude domnul Ponta, dar nici toată ziua cu mine în gură. Ce sunt eu? Muza lui politică”, a declarat Gabriela Firea.

Lasa un comentariu