Prima pagina Vocea Bucurestiului

Firea, un nou proiect pentru bucureşteni: „Lucrările la Pasajul suprateran Doamna Ghica intră în linie dreaptă”

firea
Publicat de Grigore Bogdan
Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat ca a semnat autorizația de construire pentru lucrările la Pasajul suprateran Doamna Ghica. Intr-un comunicat de presă se arata ca, lucrarea reprezinta devierea și modernizarea tuturor rețelelor edilitare din zonă – apă, canalizare, gaze naturale, termoficare, electrice, iluminat public, telecomunicații și sistematizare drumuri, conform proiectului.

„Lucrările la Pasajul suprateran Doamna Ghica intră în linie dreaptă. Am semnat autorizaţia de construire. Urmează devierea şi modernizarea tuturor reţelelor edilitare din zona – apă, canalizare, gaze naturale, termoficare, electrice, iluminat public, telecomunicaţii şi sistematizare drumuri, conform proiectului”, a scris pe Facebook primarul Capitalei.

“Este un proiect esential pentru fluidizarea traficului din Bucuresti. Pentru că zona Doamna Ghica este o una foarte aglomerată, la propunerea mea, la începutul anului, au fost aprobați de către CGMB indicatorii tehnico-economici. În primăvară am semnat contractul pentru proiectare și execuție cu Trustul de Clădiri Metropolitane, iar acum am semnat autorizația de construire. Proiectarea a durat trei luni, așa cum am promis, și, conform contractului, lucrările se vor finaliza în 12 luni. Costul estimat al lucrărilor este de 28 de milioane de euro”, a declarat Gabriela Firea.

Lasa un comentariu