Prima pagina Sport

Rezultat istoric pentru România U21! Va juca semifinala la EURO 2019 și s-a calificat la Jocurile Olimpice din 2020

Publicat de Grigore Bogdan
Reprezentativa de fotbal a României U21 s-a calificat aseara, dupa ce-a remizat 0-0 cu Franta, in semifinalele EURO 2019 si si-a asigurat prezenta, dupa 55 de ani de pauza, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor.

România va intâlni Germania in semifinala, joi, de la 19:00.

Naționala României revine la Jocurile Olimpice după 55 de ani de așteptare! „Tricolorii mici” vor merge la Tokyo, unde turneul de fotbal se va desfășura în perioada 23 iulie – 8 august.

Portarul Ionut Radu, capitanul echipei U21, a declarat imediat dupa meciul de aseara: „Nu stiu ce sa zic. Vreau sa le multumesc tuturor romanilor care ne-au sustinut de la stadion si din tara, am primit mesajele lor. Nu sunt cuvinte sa descriu acest sentiment. Sa dati inapoi timpul cand am spus dupa meciul cu Tara Galilor ca vrem sa obtinem o performanta fantastica aici.

Am venit aici increzatori in forta noastra, a grupului, nimeni nu s-a dat batut si am obtinut ceva incredibil, istoric. Eu le-am spus de la inceput ca o sa luam Italia cu asalt, mi-au spus ca nu avem nicio sansa. Le-am aratat tuturor ca echipa Romaniei are o inima mare. Suntem bucurosi.

Din cate stiu, trebuia sa jucam seara. Dar meciul e binevenit oricand si daca avem mentalitatea corecta, putem sa invingem pe oricine. Vine totul din inima, sunt foarte dedicat cand vin la echipa nationala, voiam sa ajungem pe prima pagina in toata lumea, asta imi da puterea, vedem rezultatele si asta te face sa ai si mai multa dorinta” a spus Ionut Radu la TVR.

sursa foto: https://www.fanatik.ro

Lasa un comentariu