Prima pagina Vocea Bucurestiului

Gabriela Firea demontează acuzațiile lansate de Violeta Alexandru: „Companiile municipale și-au demonstrat corectitudinea. Rezultatele au fost întotdeauna bune”

firea
Publicat de Grigore Bogdan
Gabriela Firea a demontat acuzatiile lansate de liderul interimar al PNL București, Violeta Alexandru, care a sesizat Curtea de Conturi cu privire la cheltuielile efectuate de către companiile Primăriei Capitalei. Primarul Capitalei a precizat ca toate companiile municipale și-au demonstrat corectitudinea în urma controalelor, informează MEDIAFAX.

“Companiile municipale și-au demonstrat corectitudinea, de fiecare dată, după nenumărate controale realizate de instituții ale statului cu atribuții de acest fel – de la Curtea de Conturi la ANAF sau Ministerul de Finanțe. Este normal ca aceste instituții să-și facă treaba și să verifice activitatea companiilor, dar este la fel de normal să spunem și că rezultatele au fost întotdeauna bune. Rapoartele acestor instituții au fost favorabile atât în ceea ce privește desfășurarea activității companiilor, cât și respectarea prevederilor legale incidente”, a explicat Gabriela Firea, printr-un comunicat de presă.

Lasa un comentariu