Opinii Prima pagina

GABRIELA FIREA „Dumnezeu să ne dea tuturor dreaptă judecată și patriotism!”

Publicat de Anca D
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat vineri seara, târziu, printr-un mesaj pe care l-a adresat colegilor din PSD:

„Privesc si eu cu ingrijorare ceea ce se intampla in viata politica de cateva zile. Nu pot fi indiferenta, chiar daca sunt preocupata primordial de problemele Capitalei. Observ ca motoarele administratiei publice centrale si locale au incetinit.. este o reactie organica la criza politica.
Cei care suntem, inca, responsabili pentru ceea ce se intampla cu Romania trebuie sa actionam urgent in sensul reinstaurarii unui climat politic la standarde europene, de profesionalism, rigoare, civilizatie, valori comune de respect fata de Constitutie si legile tarii.
Romanii merita ca toate eforturile noastre sa se indrepte catre rezolvarea problemelor cu care se confrunta in spitale, scoli, nevoia de siguranta a cetatenilor, o infrastructura moderna.
Copiii nostri merita sa le garantam o tara sigura, in care pacea, protectia, si echilibrul social sunt prezente normale in viata lor.
De aceea, cred ca trebuie sa ne intalnim urgent intr-o sedinta a Comitetului Executiv National pentru a transa criza politica. Apoi, sa ne reintoarcem urgent la munca.
Orice solutie va reiesi din dezbaterea CexN va fi mai utila pentru tara decat instabilitatea actuala.
Dumnezeu sa ne dea tuturor dreapta judecata si patriotism”, a postat primarul Capitalei pe pagina sa de FB.

Liviu Dragnea se află zilele acestea în Moldova. Liderii PSD din regiune au anunțat că vor ca CEX-ul PSD va fi programat între 28-31 ianuarie, la Iași. Dumitru Buzatu, președinte PSD Vaslui, spune că nu-l mai vrea premier pe Mihai Tudose, dar nu exclude posibilitatea ca premierul să nu fie demis.

CITEȘTE ȘI

GALERIE FOTO. Imagini VIRALE în întreaga lume care au stârnit HOHOTE DE RÂS

Lasa un comentariu