Politică Prima pagina

Gabriela Firea a făcut ANUNȚUL SERII. PSD a luat 7 parlamentari. Când va fi MITINGUL pentru Dăncilă

Publicat de Andrei P

Primarul general al Capitalei a spus că 7 parlamentari au semnat adeziunea la PSD chiar în biroul lui Liviu Dragnea. Gabriela Firea a anunțat și data când va avea loc mitingul de susținere pentru Dăncilă.

”Traversăm un episod mai neplăcut în istoria noastră, dar nu e o dramă. Este o mare durere sufletească când vezi că, foști colegi deja, nu doar că au părăsit partidul și românii care i-au votat, dar simt și nevoia să justifice această plecare împroșcând cu noroi foștii colegi. Din informațiile pe care le dețin, mai mulți parlamentari ai mai multor fomațiuni au semnat adeziuni în fața președintelui Liviu Dragnea. Eu știu că vin 7 parlamentari, e posibil să fie mai mulți. Vom avea, în continuare, majoritate parlamentară. Foștii noștri colegi dau apă la moară Opoziției și sunt alături de cei care au contestat măsurile bune luate de noi, prin programul de guvernare.

Pe 9 iunie vom organiza, în București și în toată țara, un miting de susținere a Guvernului Viorica Dăncilă. Avem susținerea Parlamentară. Vrem să ne manifestăm liber, democratic, ca să aratăm că avem susținere socială. Nu se pune problema ca majoritatea parlamentară să intre în situație de colaps. Ne-am luat măsurile necesare.”, a spus Gabriela Firea, vicepreședinte al PSD și președinte al PSD București-Ilfov, la România TV.

CITEȘTE ȘI:

BOMBĂ. Ponta a ROSTIT numele unui posibil CANDIDAT la prezidențiale. Asta ar fi LOVITURA SUPREMĂ pentru Dragnea

Lasa un comentariu