Politică Prima pagina

Gabriela Firea îi cere lui Teodorovici să nu taie din bugetul Municipalităţii

Publicat de Grigore Bogdan
Gabriela Firea a declarat că o eventuală tăiere din bugetul PMB ar afecta nu numai Primăria Capitalei, ci şi Progamul de Guvernare, de aceea solicită celor din minister să ţină cont de consecinţele unei astfel de decizii.

„Orice tăiere din bugetul Municipalităţii pune sub semnul întrebării dezvoltarea oraşului sau subzistenţa categoriilor defavorizate. Din celebrul miliard de euro pentru care ne invidiază toată lumea, avem de plătit anul viitor 200 milioane euro subvenţie pentru energia termică, 240 milioane euro subvenţie pentru transportul public, 260 milioane euro pentru preluarea ELCEN, 125 milioane euro pentru acordarea unor stimulente sociale şi medicale care nu sunt un moft, ci o necesitate”, susţine primarul general, Gabriela Firea, prin intermediul unui comunicat de presă.

„E imperios necesar ca decidenţii politici de la nivelul Ministerului Finanţelor Publice şi al Guvernului să ţină cont de faptul că o eventuală diminuare a bugetului Capitalei se va răsfrânge nu doar asupra Primăriei Generale, ci şi asupra Progamului de Guvernare căruia îi sunt subscrise toate măsurile şi proiectele noastre”, mai susţine Firea.

Lasa un comentariu