Politică Prima pagina

Gabriela Firea, IRONICĂ după întâlnirea cu Tudose: “Poate şi-a dat seama că are multă treabă la Guvern”

Publicat de Andrei P

Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Mihai Tudose, Călin Popescu Tăriceanu şi primarii de sector au avut o întânire, miercuri, în biroul de la Camera Deputaţilor al şefului PSD.

Cel mai arzător subiect a fost cel legat de războiul dintre Primarul Capitalei şi premierul Mihai Tudose.

“Am avut o relaţie încordată cu Tudose. De azi, e una calmă”, a declarat primarul Capitalei la finalul întâlnirii. Gabriela Firea a dat detalii despre discuţia pe care a avut+o cu premierul Tudose.

“Am avut o discuție și pe această temă, pe lângă discuțiile legate de buget care ne interesează foarte mult, și eu sper ca în următoarea perioadă să nu mai apară astfel de discuții pentru că ele nu sunt folositoare nimănui, decât dau oxigen adversarilor noștri.
Am avut astăzi o discuție, după ce am finalizat ceea ce nu aș dori să o numesc negociere, pentru că sună foarte dur și pare ca o ceartă între noi. Am avut și o astfel de discuție, poate că s-a răzgândit, poate că își dă seama că și eu am multă treabă la Primărie și, deci, nu sunt interesată de această preluare, și dumnealui are multă treabă la Guvern și, în primul rând avem președinte al PSD. Avem un președinte al PSD ales de toți membri PSD și nu se pune problema înlocuirii domnului președinte. Eu și premierul am avut o discuție în particular în care ne-am spus tot ce aveam de spus unul celuilalt și, în acest moment putem, nu neapărat să ștergem cu buretele, dar putem avea o relație de colegialitate, trecând peste acest moment”, a spus Gabriela Firea.

Războiul dintre cei doi a început după ce premierul a criticat-o public pe Gabriela Firea pentru că a ales să organizeze Târgul de Crăciun în Piaţa Victoriei.

Potrivit Primarul Capitalei, s-a discutat şi despre bugetul primăriei de anul viitor.

CITEŞTE ŞI:

SCANDAL MONSTRU în Parlament. Nicolae Bacalbaşa, acuzat că a ÎNJURAT DE MAMĂ un parlamentar USR

Lasa un comentariu