Actualitate Prima pagina

Gabriela Firea, IRONIE DEVASTATOARE la adresa lui Nicuşor Dan

Publicat de Andrei P

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus, în cadul Comisiei speciale pentru elaborarea Codrului Administrativ că vin anumiţi cetăţeni în CGMB doar ca să facă scandal. Unul dintre aceştia este şi parlamentarul Nicuşor Dan, recunoscut pentru scandalurile în care este implicat la Primăria Capitalei.

“Ca şi în toate şedinţele autorităţilor publice locale, şi la Primăria Capitalei sunt invitaţi cetăţeni. Există un regulament care a fost votat în cadrul CGMB, la fel ca în Parlamentul de la Bruxelles, la fel ca în Parlamentul României, la fel ca peste tot. Cu două zile înainte de şedinţă, se pot face aceste înscrieri şi în limita locurilor disponibile sunt invitaţi toţi cetăţenii.

Este adevărat, trebuie să recunosc faptul că, din nefericire spun, că nu e un lucru de laudă, unii cetăţeni vin mai mult să facă atmosferă, să ridice tonul, să provoace. Dar nu e nimic, ne-am obişnuit. Mergem înainte şi ne facem treaba şi le dorim mult succes să ajungă şi ei să conducă o instituţie, să vadă cum e să-ţi desfăşori activitatea tot timpul sub injurii, sub ameninţări şi sub dezinformări”, a declarat Gabriela Firea, la Comisia parlamentară specială pentru elaborarea Codului administrativ.

CITEŞTE ŞI:

Olguţa Vasilescu a DAT VERDICTUL în dosarul lui Dragnea. ACUZAŢII DURE la adresa procurorilor

Lasa un comentariu