Prima pagina Societate

Gabriela Firea: “Vom demara construirea a trei săli de sport multifuncţionale de mari dimensiuni care vor purta numele unor mari campioni: Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac”

Publicat de Grigore Bogdan
Gabriela Firea a anunţat construirea a trei săli de sport, de mari dimensiuni, în Bucureşti care vor purta numele foştilor sportivi români Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac. Primarul Capitalei a declarat  cu ocazia inaugurarii Sălii Multifuncţionale “Gabriela Szabo” din Voluntari, ca “sportul este un domeniu de viitor, dar şi de prezent. Sportul ne apără, ne uneşte şi ne însănătoşeşte”, informeaza Agerpres.

“În Bucureşti am lucrat câteva studii de fezabilitate care vor fi prezentate curând într-o conferinţă de presă. Vom demara construirea a trei săli de sport multifuncţionale de mari dimensiuni care vor purta numele unor mari campioni: Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac. Sportul este un domeniu de viitor, dar şi de prezent. Sportul ne apără, ne uneşte şi ne însănătoşeşte. Niciun leu investit în sport nu e pierdut”, a spus Firea, prezentă, miercuri seara, la inaugurarea Sălii Multifuncţionale “Gabriela Szabo” din Voluntari.

Lasa un comentariu