Opinii Prima pagina

Gelu Diaconu, despre înfiinţarea Autorităţii Vamale Române: „Groparii ANAF, Orlando & Marica, îşi fac încălzirea pentru discuţiile cu procurorii!”

Publicat de Grigore Bogdan
Gelu Diaconu, fostul preşedinte ANAF, a analizat înfiinţarea Autorităţii Vamale Române, considerand ca Eugen Teodorovici şi sindicalistul Vasile Marica vor ajunge în faţa procurorilor din aceasta cauza.

„Infiintarea „Autoritatii Vamale Romane” – o bulibaseala administrativa nascuta din interesele si orgoliile ministrului-baietel si ale sindicalistului-spagar. Groparii ANAF, Orlando & Marica, isi fac incalzirea pentru discutiile cu procurorii!

S-a pus in dezbatere publica proiectul de OUG (care-i „urgenta” stimabililor?) privind infiintarea „Autoritatii Vamale Romane”. Dupa prima lectura, realizez ca Orlando&Co, la care se adauga locotenentii sindicalistului spagar, habar nu au de realitatea dramatica in care se zbate acest domeniu de activitate.

In aproape 3 ani de guvernare, nu au construit sau varuit macar vreun gard al vamii, nu au realizat nicio dotare cu mijloacele fixe necesare modernizarii activitatii (IT, mijloace de control la frontiera, etc.), nu au cumparat nici macar o sapca pentru vreun vames (i-ați vazut ce uniforme vechi au?)…dar au promovat o „morisca” a functiilor de conducere pentru o „colectare” corespunzatoare.

Profitand de aerul de vacanta, precum si de complicitatea nevinovata a opozitiei si a organelor statului, Orlando&Co desavarsesc opera de distrugere a ANAF”, scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Lasa un comentariu