Prima pagina Sport

Gigi Becali DETONEAZĂ BOMBA. Un oficial de la CFR Cluj i-a propus un BLAT: “Mi-a zis că are TREI JUCĂTORI ACOLO”

Publicat de Andrei P

Gigi Becali lansează acuzaţii bombă la adresa celor de la CFR Cluj. Becali spune că actualul director sportiv al echipei din Gruia, Răzvan Zamfir, i-ar fi propus, în trecut, pe vremea când era agent de jucători, un aranjament pentru ca Steaua să câştige titlul.

„Eu, de când eu am preluat, în 2003, de când sunt stăpân la Steaua, niciodată nu a existat niciun aranjament. A venit ăla la mine, ăla care e la CFR acum. E brunet, aşa. Zamfir, da. A venit la birou la mine, eram la Marriott. Jucam cu Braşov. Mi-a zis: ‘Vrei să câştigi meciul?’ Era meci de campionat. Mi-a zis: ‘Am 3 jucători acolo, te costă fiecare câte 25.000 şi vreau şi eu 25.000. 100.000 te costă să câştigi meciul’.

I-am zis ‘Du-te, bă, de aici! Nu vreau eu aşa ceva’. Am jucat pe bune şi am câştigat meciul. Era în 2005…când am jucat cu Braşovul. Era Dorinel Munteanu, mi se pare, antrenor. Nu erau ei (n.r. CFR Cluj). Era antrenor la noi Dorinel. I-am zis ‘Joc pe bune’. Niciodată eu, de când am fost în fotbal, nu am acceptat aranjamente. Şi nici nu vor fi niciodată.”, a declarat Gigi Becali, în direct la Digi Sport Matinal.

CITEŞTE ŞI:

Emil Boc, ANUNŢ URIAŞ pentru clujeni. Ce a decis edilul

Lasa un comentariu