Politică Prima pagina

Guvernul declanşează procedurile de expropriere a terenurilor şi imobilelor pe drumul expres Craiova-Piteşti. Altă decizie priveşte procedura de achiziţie publică pentru centura de sud a Craiovei

Publicat de Grigore Bogdan
Olguţa Vasilescu a anunţat că Guvernul va adopta o hotărâre pentru declanşarea procedurilor de expropriere a terenurilor şi imobilelor pe drumul expres Craiova-Piteşti şi o alta pentru demararea procedurii de achiziţie publică pentru centura de sud a Craiovei.

„Guvernul României adoptă mâine (miercuri – n.r.) Hotărârea prin care se declanşează procedurile de expropriere a terenurilor şi imobilelor de pe coridorul drumului expres Craiova-Piteşti, tronsonul 2, aflate pe raza localităţilor Bîrza, Piatra-Olt, Slătioara şi Valea Mare, din judeţul Olt”, a scris Olguţa Vasilescu, consilierul onorific al premierului pe probleme de infrastructură, marţi pe Facebook.

„Tot mâine (miercuri – n.r.) Guvernul adoptă şi hotărârea prin care se stabilesc indicatorii tehnico-economici pentru demararea procedurii de achiziţie publică în vederea realizării centurii de sud a Craiovei, care va face legătura între DN56 Craiova – Calafat, DN55 Craiova – Bechet şi DN6 Craiova-Bucureşti. Ne ţinem de promisiuni!”, a completat deputatul PSD.

sursa foto: http://realitateaoltului.ro

Lasa un comentariu