Prima pagina Sport

Hagi a LUAT FOC după ce Contra a anunţat lotul convocat la naţională: „A chemat un jucător care SE ÎMBATĂ”

Publicat de Andrei P

Gică Hagi a luat atitudine după ce Cosmin Contra a chemat la naţională un singur jucător de la Viitorul. Mai mult, “Regele” a criticat şi neconvocarea lui Ianis Hagi.

„Nu sunt ochi pentru noi, suntem prea mici ca să fim băgaţi în seamă. Am văzut convocările la lotul naţional şi un jucător al Viitorului la lotul naţional mi se pare, cu tot respectul faţă de selecţioner, foarte, foarte, foarte puţin. E dreptul lui Contra, el face, el răspunde, dar asta nu înseamnă că ceea ce face, face bine. Chiar dacă e băiatul meu, Ianis e căpitanul Viitorului, Viitorul e pe locul 3, a fost cel mai bun jucător în pregătire, cel mai decisiv jucător în 2018, el cu Mitriţă, din toată Divizia A şi nu e convocat. Şi zice că vrea să întinerească echipa. Dar de ce? Pentru că e băiatul lui Hagi, nu? Aceeaşi poveste ca acum trei ani. Înţeleg că asta e România, dar nu suntem pe drumul bun”, a declarat Hagi, în conferinţa de presă de după meciul FC Viitorul – CSM Poli Iaşi, potrivit news.ro.

Gică Hagi i-a transmis lui Contra că nu înţelege neconvocarea lui Ţîru şi i-a reproşat că l-a chemat de Nedelcearu.
„Se ocolesc jucătorii care au fost la Viitorul. Bălaşa, Tănase, cei care joacă acum, Ţîru, căpitanul echipelor naţionalela toate categoriile, 24 de ani. Dar de ce Tase nu e lot? Cel mai bun jucător din România sub 25 de ani, cele mai multe pase de gol şi goluri? A mai fost o repetiţie cu Iordănescu, din asta, Cine comandă lucrurile astea, mă întreb? Am văzut jucător convocat care înainte a fost criticat de media că a avut două ieşiri periculoase, adică de băutură. Ce trebuie să facă Ţîru, să se ducă să se îmbete? El trebuie să se ducă să se îmbete. Cosmine, bagă-ţi un semn de întrebare mare. Mare! Ganea nu e la lotul naţional. Domnilor, dar chiar nu ne uităm, chiar suntem… Nu vreau să jignesc, dar chiar aşa s-a ajuns? Băieţii care sunt serioşi şi vor să facă, ce exemplu dăm? (…) Jucătrori convocaţi de 33 de ani care stau, n-au jucat. Nu au jucat. Moţi a fost convocat două săptămâni şi el n-a jucat un minut. Cine merită să fie la lotul naţional! Dar nu un jucător care greşete de două ori, se îmbată şi trebuie să fie la lot şi Ţîru nu este. Asta, niciodată. Când dăm de ăia mai buni, 3-0, 3-0, acasă, în deplasare şi noi nici nu mişcăm. Şi noi suntem mulţumiţi. Săracii de noi, nici două pase nu facem. Băieţii ăia, care aţi văzut Ganea, Mihalcea, voi înţelegeţi fotbal? Voi aţi câştigat ceva? Voi ce vedeţi când vă trimite Contra, ce vedeţi? După aia ne aruncaţi în faţă că întineriţi echipa naţională”, a tacat Hagi.

CITEŞTE ŞI:

Simona Halep nu se teme de nimic: ”Asta vreau”

Lasa un comentariu