Opinii

HALUCINANT. ILIESCU îl face IPOCRIT ȘI IRESPONSABIL pe ambasadorul Germaniei

Publicat de Anca D
Fostul șef al SPP face alte declarații publice despre ambasadorii țărilor din Europa la București. De data aceasta ținta lui a fost ambasadorul Germaniei.

„M-am rugat la Dumnezeu sa ne mentina cel mult in acest stadiu al coruptiei, la noi ea fiind in stare incipienta, vis-a-vis de ce se intampla la ei, in Germania. Iar al doilea lucru a fost sa ma intreb cum de nu ii este rusine, acestui impertinent de ambasador, sa ne dea TOCMAI EL lectii de lupta impotriva coruptiei, cand la ei coruptia a atins cote deosebit de alarmante, pe care pana acum nici nu puteam sa mi le imaginez. (…) Ca sa va dati seama ce amploare a luat acest fenomen in Germania am sa va spun ca, intr-un singur an, ofiterii Biroului Federal de Combatere a Criminalitatii (Bundeskriminalamt-BKA), au descoperit 46795 de cazuri de coruptie, care dupa opinia lor nu reprezinta nici 10% din totalul faptelor de acest gen”, a scris Dumitru Iilescu pe ăagina sa de FB.
„Cei mai corupti din Europa vin si ne acuza pe noi de coruptie! NU VA ESTE RUSINE, DOMNULE AMBASADOR CORD MAIER-KLODT??? SUNTETI IPOCRIT SI REPROBABIL!!!”, l-a acuzat Iliescu pe ambasadorul Germaniei.

Lasa un comentariu