Prima pagina Sport

HALUCINANT. Ionel Dănciulescu a fost BĂTUT la Sfântu Gheorghe. Declaraţii CUTREMURĂTOARE: Gaze LACRIMOGENE şi SUTURI ÎN FUND

Publicat de Andrei P

S-a lăsat cu scandal monstru la meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi Dinamo, scor 2-0. Un fan al celor din Sfântu Gheorghe a intrat pe teren cu steagul Ungariei scandând “Ria, ria, Ungaria”, moment în care fanii dinamovişti au luat foc. S-a iscat un conflict, iar jandarmii au intervenit în forţă. În peluză se afla şi Ionel Dănciulescu, directorul general al celor de la Dinamo, care a povestit momentele terifiante prin care a trecut.

„În afară de nişte gaze lacrimogene luate în faţă şi pe căile respiratorii şi câteva şuturi în fund, sunt ok. Nu ştiu de la cine am luat şuturile, erau nişte stewarzi acolo. Eu nu voiam decât să-i bag înapoi pe suporterii noştri.

Nu a fost ceva ieşit din comun. A plecat totul de la un fan al lui Sepsi, care a venit cu steagul Ungariei ostentativ chiar în faţa galeriei lui Dinamo. Nu a plecat de la noi, chiar vreau să-i felicit pentru comportamentul pe care l-au avut de-a lungul meciului. Probabil dacă suprterul nu venea ostentativ nu s-ar fi întâmplat nimic. Eu am vrut doar să-i calmez şi să nu degenereze”, a declarat Dănciulescu, la Digi Sport.

CITEŞTE ŞI:

Viorica Dăncilă, RĂSPUNS FABULOS după ce Victor Ciutacu a întrebat-o dacă se enervează atunci când lumea zice că e “MARIONETA LUI DRAGNEA”

Lasa un comentariu