Justitie Prima pagina

ÎCCJ ar putea pronunţa o soluţie definitivă în dosarul lui Toni Greblă

Publicat de Grigore Bogdan
Judecătorii ÎCCJ ar putea pronunţa o soluţie definitivă în dosarul lui Toni Greblă, dupa ce in primă instanţă a fost acuzat pentru trafic de influenţă, fals în acte şi coordonarea unui grup infracţional, informeaza Mediafax.

Instanţa supremă este aşteptată să pronunţe, în data de 27 iunie, o soluţie definitivă în dosarul secretarului general al Guvernului, Toni Greblă. Pronunţarea a fost amânată, în condiţiile în care era aşteptată o soluţie în cursul zilei de luni, 24 iunie.

În primă instanţă, Greblă a fost achitat tot de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru fapte de trafic de influenţă, fals în acte şi coordonarea unui grup infracţional.

Procurorii DNA l-au acuzat în 2015 pe Toni Greblă că, după efectuarea percheziţiilor domiciliare la ferma sa de struţi, fostul judecător al Curţii Constituţionale şi-a continuat activitatea infracţională şi a făcut demersuri de valorificare a foloaselor necuvenite obţinute din infracţiunea de efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, ca să obţină pentru el şi pentru altul bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Lasa un comentariu