More

    10 idei de farse in casa

    10 idei de farse în casă

    1. Farsa cu telecomanda TV

    Una dintre cele mai simple și eficiente farse pe care o poți face în confortul casei tale este să preiei controlul asupra telecomenzii televizorului. Acest lucru se poate realiza prin intermediul unei aplicații pe telefonul mobil care imită funcționarea unei telecomenzi universale. În timp ce familia se pregătește pentru o seară relaxantă în fața televizorului, începe să schimbi canalele sau să ajustezi volumul fără ca ei să știe. Confuzia și reacțiile surprinse ale celor din jur vor fi cu siguranță amuzante.

    2. Schimbarea orei la ceasuri

    Aceasta farsa necesită un pic de pregătire, dar efectul poate fi foarte amuzant. Mergi în jurul casei și setează toate ceasurile cu o oră înainte sau înapoi. Acest lucru include ceasurile de pe perete, ceasurile deșteptătoare și chiar ceasurile de pe dispozitivele electronice, dacă este posibil. Urmărește cum membrii familiei se trezesc confuzi, pregătiți de școală sau de muncă la o oră greșită, sau cum reacționează când realizează că ‘timpul a zburat’.

    3. Sarea înlocuită cu zahăr

    Această farsă clasică implică înlocuirea sării cu zahăr. Umple solnița din bucătărie cu zahăr fin și așteaptă ca cineva să o folosească la următoarea masă. Observă reacțiile amuzante ale celor care își vor găsi mâncarea neașteptat de dulce. Asigură-te că gluma nu merge prea departe și că nimeni nu consumă prea mult zahăr accidental!

    4. Balonul și ușa

    Aceasta este o farsă simplă, dar care poate produce o reacție puternică. Umflă un balon și prinde-l de un fir solid. Fixează firul astfel încât balonul să stea ascuns după o ușă. Când cineva va deschide ușa, balonul va sări în fața lor, provocând un mic șoc. Pentru un efect și mai dramatic, poți chiar să pui puțină făină sau pudră în interiorul balonului, astfel încât să creeze un nor de praf când este lovit.

    5. Înlocuirea cremei de dinti cu maioneză

    Acest truc este puțin mai îndrăzneț și ar trebui să fie făcut cu precauție. Înlocuiește conținutul unui tub de pastă de dinți cu maioneză. Asigură-te că maioneza este bine plasată în tub pentru a crea iluzia perfectă. Așteaptă dimineața când membrii familiei își fac rutina de igienă și observă reacțiile lor atunci când descoperă schimbarea neașteptată. Asigură-te să ai un tub de pastă de dinți real la îndemână pentru a rezolva rapid situația.

    6. Scaunul care ‘cântă’

    O farsă amuzantă poate fi realizată prin plasarea unui dispozitiv care face zgomote sau chiar un simplu balon sub perna scaunului din sufragerie. Când cineva se va așeza, greutatea lor va declanșa zgomotul sau va sparge balonul, creând o situație amuzantă. Aceasta farsă este perfectă pentru momentele în care întreaga familie se adună în jurul mesei.

    7. Mesaje ascunse în oglindă

    Scrie un mesaj ciudat sau amuzant pe oglinda din baie folosind un marker care se poate șterge sau chiar ruj. Mesajul nu va fi vizibil inițial, dar va apărea atunci când oglinda se va aburi în timpul unui duș fierbinte. Imaginează-ți surpriza și confuzia care va urma când mesajele misterioase încep să apară din senin!

    8. Încălțările ‘strâmte’

    O metodă simplă de a juca o farsă este să umpli vârfurile pantofilor cu ceva inofensiv, cum ar fi hârtie mototolită sau bucăți de burete. Când cineva va încerca să-și pună pantofii, va avea impresia că i-au devenit brusc prea mici. Urmărește cum se luptă să-și bage picioarele în încălțăminte, confuzi de situația inexplicabilă.

    9. Mouse-ul care nu funcționează

    O farsă simplă pe care o poți face dacă cineva din casă folosește un mouse optic este să lipești un mic post-it peste senzorul de la baza mouse-ului. Acest lucru va face ca mouse-ul să nu mai funcționeze corect, iar utilizatorul va deveni frustrat încercând să-l facă să funcționeze. Asigură-te că ești acolo pentru a vedea momentul când își dau seama de farsa făcută.

    10. Scrisoarea ‘oficială’ surpriză

    Creează o scrisoare oficială falsă care să pară că vine de la o instituție importantă, cum ar fi școala, banca sau chiar guvernul. Poți inventa ceva amuzant și neștiințific, cum ar fi o taxă pentru respirația nocturnă sau o cerere de participare la un program fictiv. Urmărește cum destinatarul încearcă să înțeleagă și să reacționeze la informațiile bizare primite.

    Ultimele Articole

    Articole Asemanatoare