Sport

A început în stil de mare campioană! Un singur game pierdut pentru Simona

Publicat de Diana F
Simona Halep a început precum o campioană turneul de la Madrid. Câștigătoare a ultimelor două ediții a avut nevoie doar de 50 de minute cu Ekaterina Makarova (locul 32 WTA) pentru a o elimina din primul tur. Românca a pierdut un singur game, 6-1, 6-0, cu rusoaica.

În turul secund, Simona Halep va întâlni câştigătoarea duelului Alison Van Uytvank – Elise Mertens. Partida din această după-amiază n-a avut practic un istoric. Constănţeanca de 26 de ani o mai întâlnise o dată în acest an pe Makarova, la Doha, unde s-a impus cu un categoric 6-3, 6-0 în turul secund.

Simona Halep va avea 27 de săptămâni petrecute ca număr 1 mondial, dar această performanţă ar putea fi oprită după turneul de la Madrid. Caroline Wozniacki o poate detrona pe româncă. Trebuie să prindă finala turneului patronat de Ion Țiriac.
Wozniacki a dispus de Daria Gavrilova din Australia, jucătoare cu origini ruse, scor 6-3, 6-1, dupa o oră și 31 de minute de joc, tot astăzi. În turul II, Wozniacki va da piept cu învingatoarea partidei Errani – Barty.

Lasa un comentariu