Panorama Turism

INCREDIBIL În ce top negativ a fost inclus Miami

Publicat de Diana F
Chiar dacă mulți își doresc să vadă Miami măcar o dată în viață și este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din SUA dar și din lume, acolo nu se trăiește atât de bine. Tocmai a fost inclus într-un top publicat de compania WalletHub pe locul cinci al orașelor americane cu cel mai mare nivel de stres.

Studiul se bazează pe indicatori precum timpul de deplasare, orele diurne de somn, programul săptămânal de lucru sau rata sărăciei în rândul locuitorilor unuia dintre cele 150 de orașe cele mai populate din lume. Analiza a avut de asemenea în vedere accesibilitatea prețului la locuințe, rata divorțurilor, a sinuciderilor și a crimelor din aceste orașe.

Pe această listă, Miami ocupă locul al cincilea după Newark (New Jersey), Detroit (Michigan), Cleveland (Ohio) și Jackson (Mississippi), dar înaintea unor metropole ca Las Vegas, clasat pe locul 12, Los Angeles (36), Washington (38) și New York (49).

Potrivit WalletHub, stresul afectează peste 100 de milioane de persoane din Statele Unite, în principal din motive financiare, apoi legate de locul de muncă, familie și relații. Compania a precizat că doar stresul legat de locul de muncă implică un cost de peste 300 de miliarde de dolari anual pentru societate.

Lasa un comentariu